9 Haziran 2008 Pazartesi

Orospu çocuğu Burak Caney'den (tiyatrooyun.org) bir iftira daha!...

HİLMİ BULUNMAZ'DAN YENİ TİYATRO'YA KAPİTALİST TUZAĞI!


Dikkat!... Hilmi Bulunmaz Yeni Tiyatro dergisini kıskaca almaya çalışıyor!

20 Mayıs 2008

ÖNCE HİLMİ BULUNMAZ'IN ŞU SATIRLARINI OKUYALIM

Dün (13 Mayıs 2008), Yeni Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş telefon etti. Derginin dördüncü sayısına Bulunmaz Tiyatro olarak reklam vermiştim. Beşinci sayı için de reklam istedi ve hemen verdim...

Bu arada Erbil Göktaş'ın, Coşkun Büktel ve Hilmi Bulunmaz'ı eleştirdiği; "Coşkun Büktel ve Başkalarının Merak Ettikleri 2" başlığıyla yayımladığı yazıya yanıt hakkımı kullanmak istediğimi söyledim. Yanıt hakkımı kullanabileceğimi, yalnız derginin basım aşamasına geldiğini belirtti. Yukarıda kapağı görünen dördüncü sayı geciktiğinden, bir an önce beşinci sayıyı basıp dağıtmak istiyordu. Hemen bir yazı yazıp yollayabileceğimi söyleyince, derginin "Hakem Kurulu"* olduğunu ve yazımın bu kuruldan geçmesi gerektiğini söyledi. Ben de, derginin yayınlanmasının gecikmesini istemediğimden; "çok da acelesi yok, altıncı sayı için kullanırım yanıt hakkımı" dedim...

GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ HİLMİ BULUNMAZ TAM BİR KAPİTALİST GİBİ DAVRANIYOR. ÖNCE BİR DERGİYİ REKLAMLARLA, İLANLARLA BESLİYOR. SONRA YİNE İLAN VERECEĞİNİ VADEDİYOR.

ÇİFTE STANDART VE İKİYÜZLÜLÜK!

AYLIK YAYINLANAN TİYATRO DERGİSİ'NİN BİRKAÇ GÜNLÜK GECİKMESİNİ SORUN EDEREK HESAP SORUYOR AMA İKİ BUÇUK AY SONRA YAYINLANAN YENİ TİYATRO DERGİSİ NE ŞİRİN GÖRÜNMEK ADINA GIK DEMİYOR.
ÜSTELİK DE TİYATRO DERGİSİNE VERGİ VEREN HERHANGİ BİR VATANDAŞ VASFIYLA DEVLET TİYATROLARININ İLANI GECİKTİ DİYE HESAP SORARKEN YENİ TİYATROYA DOLAYLI DEĞİL DİREK NAKİT ÖDEME YAPAN İLAN SAHİBİ OLARAK GECİKMENİN HESABINI SORMUYOR!

YENİ KURULMUŞ FİNANS SORUNU YAŞAYAN BİR DERGİYE YAŞAM KAYNAĞI SUNUYOR, ARDINDAN DA YAZI YAZMA, CEVAP KULLANMA ŞARTI KOYUYOR. TIPKI KAPİTALİST BİR İŞADAMI GİBİ. İŞADAMLARI DA DERGİLERİ, GAZETELERİ HATTA HÜKÜMETLERİ PARTİLERİ PARAYLA BESLER , KENDİNE BAĞIMLI KILAR SONRA DA ONLARIN ÜZERİNDE SÖZ HAKKI SAHİBİ OLMAYA ÇALIŞIR.
BUNUN DEVAMINDA HİLMİ BULUNMAZ YENİ TİYATRO DERGİSİNDE KÖŞE YAZARLIĞI DA İSTEYEBİLİR. SONRA DA BELKİ YAYIN KURULUNA GİRMEK İSTEYEBİLİR. ERBİL GÖKTAŞ BU KİRLİ İLİŞKİYE DERHAL SON VERMELİ VE HİLMİ BULUNMAZ'DAN ARTIK PARALI İLAN KABUL ETMEYECEĞİNİ AÇIKLAMALIDIR. AKSİ TAKDİRDE ŞAİBE ALTINDA KALACAKTIR.
HİLMİ BULUNMAZ BELLİ Kİ BİR ALTIN TÜCCARI OLARAK PARASINI KULLANMAYI BİLİYOR.

BELKİ DE GEÇENLERDE KONUŞMACI YAPILDIĞI SEMİNERİ DE PARASAL DESTEKLE DESTEKLEYİP KONUŞMACI OLMUŞTU BİLEMİYORUZ. FAKAT BEN SANA PARALI İLAN VERDİM YİNE VERECEĞİM DEYİP ARDINDAN CEVAP HAKKIMI YAYINLAYACAK MISIN GÖRECEĞİZ TARZI YAKLAŞIM HİÇ HOŞ OLMADIĞI GİBİ AÇIK VE ALENİ BİR SATIN ALMA, RÜŞVET BELGESİDİR!
SİTESİNİ ISRARLA PORNOLU PARASIZ BLOGLARDAN YAPIP PARA HARCAMAZKEN GAZETE VE DERGİLERE PARA SAÇAN, KAPİTALİSTÇE TİYATRO DERGİLERİNİ ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞAN HİLMİ BULUNMAZ'I ŞİDDETLE KINIYOR ONUN PARALI İLANLARIYLA BESLENİYOR GÖRÜNTÜSÜ ALTINDA KALAN YENİ TİYATRO DERGİSİNİ TUTARLI DAVRANMAYA DAVET EDİYORUZ!
YENİ TİYATRO DERGİSİ PARALI DA OLSA ASLA HİLMİ BULUNMAZ VE UZANTILARINA YER VERMEMELİDİR!

Bu bir Burak Caney (tiyatrooyun.org) filmidir!


Burak Caney'in hazırladığı video from Cemal Bulunmaz on Vimeo.


Bu videoyu veoh'ta
550 ve vimeo'da 50 kişi izledi.

Yukarıdaki video, bizim tarafımızdan üretilmedi. "Beyaz Cephe" militanı sanal faşist Burak Caney (tiyatrooyun.org) tarafından üretildi. Hiçbir mizahi yanı bulunmayan bu video, tamamıyla Coşkun Büktel ve Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal kişiliğini yaralamak için üretilmiştir. Yukarıdaki gibi onlarca video üretip yayınlayan Burak Caney (tiyatrooyun.org) piçi, durum aleyhine işlemeye başlayınca, tüm videoları yayından kaldırdı. Ne var ki, biz kopyaladığımız için, gereksinme duydukça yayımlıyoruz. Büktel ve Bulunmaz'ın sanatsal kişiliğini rencide etmek için üretilen bu pespaye videoyu izledikten sonra, Yalan Makinesi Demirkanlı ve Sansür Makinesi A. Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), nasıl bir alçağı desteklediklerini daha net görebilirsiniz. Buradan bir kez daha yineliyoruz: Burak Caney'i ve Burak Caney'in hela kapısı gibi çift "oo"lu (tiyatrooyun.org) sitesini bu saniyeden sonra kim desteklerse orospu çocuğudur!...

Ayrıca bakınız:

HESAP SORUYORUZ! / 1

HESAP SORUYORUZ! / 2

HESAP SORUYORUZ! / 3

HESAP SORUYORUZ! / 4

HESAP SORUYORUZ! / 5

HESAP SORUYORUZ! / 6

HESAP SORUYORUZ! / 7

HESAP SORUYORUZ! / 8

HESAP SORUYORUZ! / 9

HESAP SORUYORUZ! / 10

HESAP SORUYORUZ! / 11

HESAP SORUYORUZ! / 12

Büktel, "İftirayı nasıl itiraf ettirdik"

Bulunmaz, "Bir iftiranın bataklık anatomisi!""Tokat gibi açıklamalar""Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / "Seçme eserler""Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 1""Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 2""Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 3""Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 4""Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 5""Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 6""Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 7""Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 8""Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 9""Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 10"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 11

Bir kısa film...


Berber Dükkanında (Kısa Film) from Cemal Bulunmaz on Vimeo.
Videomuzu
50 kişi izledi.

4 Haziran 2008 Çarşamba

Mutlaka, ama mutlaka okunacak bir yazı!...

Elektronik mühendisi, tiyatro sanatçısı, yazar Kazım Şimşek'ten yıldırım gibi bir yazı...

Bakınız:
TİYATROOYUN.ORG SİTESİNİN GERÇEK YÜZÜ

yorgun günün akşamı yada bir çocuk işçinin feryadı

uzun sürdü iş
yoruldum anne
hiç de benzemiyor oyun oynamaya hayat
böyle olsun istememiştim hiçbir şeyin
mutluluk neden uzak bana anne

uzun sürdü iş
yoruldum anne
çiçekler açtı kırlarda
gelincik
katırtırnağı
bir de ballıbaba
gözlerim yetişemez kırlara
mutluluk neden uzak bana anne

fabrika sıcak
fabrika benzemiyor ekmek yediğimiz sofraya
ve fabrikadaki kadınların sevgisi yetmiyor bana
mutluluk neden uzak bana anne

oysa ben…


hilmi bulunmaz