18 Ağustos 2013 Pazar

LİNÇÇİ Bülent Sezgin ve LİNÇÇİ Cüneyt Yalaz'ın manevi abisi, LİNÇÇİ Üstün Akmen'in İFTİRA MÜTALÂASI yazdığı LİNÇÇİ Ömer F. Kurhan'ın avukatları Uğur Demirci Tosun ile İnan Yılmaz'ın zorlamasıyla yayından kaldırtılmak istenen bu olağanüstü gerçek video tam 90.100 kez izlendi!


BU VİDEO, YARGILANARAK BERAAT ETTİ!

BU VİDEO, TAM TAMINA 90.100 KEZ İZLENDİ!


 

***

"Ceylan'ın 1997 yılında çektiği ilk filmi 'Kasaba', fazla seyirci toplayamamış 1999'da çekilen ve beş sinemada gösterilen 'Mayıs Sıkıntısı'nı ise 24 bin kişi izlemişti.

2002 yapımı 'Uzak', ilk vizyon imtihanında pek başarılı olamamış ama yurt dışında birçok festivalden ödül alınca ikinci kez vizyona girerek 64 bin üzerinde seyirciye ulaşmıştı. Ünlü yönetmenin yine birçok ödül toplayan 2006 yapımı 'İklimler' filmi 

35 bin, 2008 yapımı 'Üç Maymun' filmi ise 127 bin kişi tarafından izlenmişti."

(Kaynak: Hürriyet)

***

 

 T.C.
İSTANBUL
3. SULH CEZA MAHKEMESİ

DOSYA NO: 2010/8
KARAR NO: 2011/1860
(C. SAVCILIĞI ESAS NO): 2009/25380

GEREKÇELİ KARAR

TÜRK MİLLETİ ADINA

HÂKİM: METİN ÇELİK 34320
KÂTİP: ASLIHAN CANLI 99617
DAVACI: K.H.
KATILAN: ÖMER FARUK KURHAN
VEKİLİ: Av. UĞUR DEMİRCİ TOSUN

HÜKÜM: Gerekçesi yukarıda açıklandığı üzere;

Her ne kadar sanık hakkında hakaret suçundan cezalandırılması istemi ile kamu davası açılmış ise de; sanığın eylemini gerçekleştirirken kullandığı sözcükler sanığın ve katılanın konumları itibarı ile yazı içeriğinin tarafları olabileceği ve içerik itibarı ile incitici dahi olsa, bunun eleştirinin özünde olabileceği yazı içeriği itibarı ile de eleştiri sınırları içerisinde kaldığı ve atılı suç kastının bulunmadığı anlaşıldığından sanığın CMK 223/2. a-c maddesi gereğince BERAATine


(Kaynak: OYUN)


***


Ayrıca bakınız:


ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Aristofanes Torunu Shakespeare Çocuğu Ömer Faruk Kurhan'ın, Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı mahkûm ettirebilmek için tam tamına 25.000,00 TL isteyebildiği ve Hilmi Bulunmaz'ın verdiği devrimci hukuk mücadelesi nedeniyle tam üç yıldır bir türlü sonuçlandırılamayan bu dava Ömer Faruk Kurhan'ın avukatları Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'un müthiş derecede pasif davranmaları ve son duruşmaya Ömer Faruk Kurhan ile Uğur Demirci Tosun'un gelme cesareti gösterememeleri nedeniyle ancak "DAVANIN KISMEN KABULÜ" söz konusu olabilmekle birlikte, YARGITAY sürecine giren bu dava, büyük olasılıkla Hilmi Bulunmaz'ın lehine sonuçlanacak!


Devrimci hukuk mücadelecisi Bulunmaz LİNÇÇİleri üzen sonuçlar alıyor


LİNÇ KAMPANYASI düzenleyicisi Ömer Faruk Kurhan ve onun avukat olarak tuttuğu Eyyüp Fırat Kuyurtar, İnan Yılmaz, Uğur Demirci Tosun, devrimci hukuk savaşımcısı Hilmi Bulunmaz karşısında tutunamıyorlar!


***


Aşağıdaki yazıların, yukarıdaki konuyla hiç ilgisi yok!


***


Kendisi de avukat olmasına karşın, en basit bir dilekçeyi bile yazmaktan yoksun Eyyüp Fırat Kuyurtar, kendisine bir dilekçe yazması için Avukat Mesut Bulut'u tuttu... Avukat Eyyüp Fırat Kuyurtar'ın bir dilekçeyi bile yazmaktan yoksun olduğunu anlayabilmek için, İstanbul 15. Sulh Ceza Mahkemesi Yargıcı Sayın Abdurrahman Orkun Dağ'ın dilekçe yazmayı anımsatan, linkini verdiğimiz belgesini okuyup, yoksunluğu anlayınız:


Avukat Eyyüp Fırat Kuyurtar'ın ceza hukuku usûlsüzlüğünü belgeliyoruz


***


Ayrıca bakınız:


Bulunmaz 100.000 TL'lik manevî tazminat dâvâları açarken şunu okudu


Eyyüp Fırat Kuyurtar, dilekçe yazamadığı için Av. Mesut Bulut'u tutmuş.


Avukat Fırat Kuyurtar, kendisini savunması için Av. Mesut Bulut'u tuttu!


***


Oyun'dan önemli not: "ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" nedeniyle, gayet yakıcı siyasal, tarihsel ve toplumsal olaylara müdahil olmakta olağanüstü boyutta zorlanıyoruz. Aşacağız!...