23 Şubat 2008 Cumartesi

Demirkanlı saptırıyor, yalan söylüyor, iftira atıyor!

Demirkanlı'ya ait aşağıdaki yazı, tamamıyla yalan ve iftira üzerine kurulmuştur. Aşağıdaki iftira metnini okuduktan sonra, daha aşağıda bulunan linkleri de tıklayınız!...

***
Mustafa Demirkanlı'nın iftira metni:


Tiyatro Sitelerine Tehdit ve Saldırı!

Bir haftadır deneme yayını yapmakta olan www.tiyatrooyun.org tehditle susturulmaya çalışılmış. Tiyatooyun’nun hosting firmasını arayan kimliği belirsiz kişiler. Sitenin yayınını durdurmalarını, gerekiyorsa kendilerine devretmelerini tehditkar bir biçimde istemiş ve sitenin yayını kısa bir süre durmuş.

Bu cür’etkar davranışı kınıyor, bunu gerçekleştirenlerin bir an önce tespit edilmesini bekliyoruz.

EK: Yukarıda açıklanan saldırının faillerini tiyatrooyun.org, Hilmi Bulunmaz ve oğlu Cemal Bulanmaz olarak belgeleriyle açıkladı. Coşkun Büktel ise sitesinde ilk günden beri savumaya geçerek yayın yapmakta. Tiyatrooyun'un haberinden anlaşıldığı kadarıyla Büktel'in susturma girişimi ile doğrudan ilişkisi tespit edilememiş. Büktel ise işin içinde ne olduğunu ne de olmadığını açıklıyor, ilgisiz bir biçimde Prof. Özdemir Nutku, Oyun Yazarı Tuncer Cücenoğlu ve TEB Başkanı Üstün Akmen'i hedef alan açıklamalarla olayı saptırma çabaları içinde olduğu gözleniyor.

Bulunmaz'lar ve Büktel'den açıklanan belgelere ve iddialara karşı somut bir açıklama yapılmadı. Site susturmaya yönelik girişiminin boyutlarını ve vehametini, tiyatrooyun’dan takip edebilirsiniz.

(Kaynak: Demirkanlı, "Tiyatro Sitelerine Tehdit ve Saldırı!")

***

(Ayrıca bakınız:
HESAP SORUYORUZ! / 1
HESAP SORUYORUZ! / 2
HESAP SORUYORUZ! / 3
HESAP SORUYORUZ! / 4