23 Şubat 2008 Cumartesi

Orospu çocuğu Burak Caney'in iftiraları!

COŞKUN BÜKTEL YİNE KIVIRIYOR!
Coşkun Büktel tükürdüğünü yalamamam için yine kıvırıyor.

GÜNCELLEME

İlk gün yaptığımız haberimizde ses kaydı olduğundan söz ettiğimiz doğrudur. Webmaster’ın yanılması/yanıltması sonucu bu ifadeye haberimizde yer verilmiştir. Fakat daha sonra yaptığımız görüşmelerde ses kaydının yapılamadığını öğrendik. Bu ses kaydının olmaması diğer bütün delillerin yok sayılabileceği anlamına gelmez!

Coşkun Büktel, işin içinde doğrudan var mı? Hosting firmasını aradı mı? Aradıysa neden aradı bunları açıklasın.

Haberde tüm detaylar mevcut… Boş saldırılarla, konuyu örtbas etmeye çalışmak nafile çırpınışlardır.

COŞKUN BÜKTEL, DOMAİNİMİZİ ELE GEÇİREREK/SATIN ALARAK SİTEMİZİ SUSTURMAYA ÇALIŞAN ÖRGÜT İÇİN DE SEN DE FAAL OLARAK YER ALDIN MI ALMADIN MI?

BU YÜZ KIZARTICI SUÇA NE KADAR KARIŞTIN, BUNU AÇIKLA…


..............................................

Coşkun Büktel'in kensini dansöz olarak gösteren bir fotomontajı neden bu denli çok sevip sitesinde yer verdiği anlaşılmaya başladı. Zira Coşkun Büktel kıvırmayı alışkanlık haline getirmeye başladı, kıvırmayı çok sevdi.
Daha kısa süre önce protestocular azalıyor dedi kat ve kat arttığını görünce olmaz yazılı açıklasınlar dedi, daha sonra bunların çoğu çoluk çocuk demeye getirdi. Meslek meslek açıklayınca facebook bu 5 bin kişi de olsa umursamam demeye başladı.
Şimdi de yine tükürdüğünü yalamamak için kıvırıyor.
Coşkun Büktel Hilmi Bulunmaz'la artık o denli içli dışlı oldu o denli yumak oldu ki gözüne hangi delilleri sokarsak sokalım artık Hilmi Bulunmaz'ı Hilmi Bulunmaz'dan bile önce savunma refleksine girecek, giriyor, girmek zorunda!..
Adam adını soyadını vermiş, ev telefonundan iş telefonundan konuşmalar yapmış gerek kendinin gerek oğlunun telefonları mail adresleri her şeyi kayıt altında ve TurkTelekom ve Avea üzerinde arayan aranan numaralar kayıtlı. Asla çıkıp ben hosting temsilcisini aramadım webmasterınızla konuşmadım diyemez. Kaldı ki 2 tane bugüne dek yüzünü görmediğimiz 2 ayrı şirket temsilcisinin (hosting yetkilisi ve webmaster) şahitliği ve yazılı beyanı var. Hangi ülkenin savcısına yargıcına gitseniz 2 şahit ve telefon aranma kayıtları yeterli delil ve şahit sayılır (Hatta mahkemelerde ses kaydı tek başına delil kabul edilemez şahit beyanları delildir) Ama Coşkun Büktel'e göre bunlar ıvır zıvırdır. . Biz ses kaydı da sunsak telefon ederken yanında kimse varmıymış diyecekti, onu da yapsak Taksim meydanından yüzlerce insanın önünden aranmalı kitlesel bir şahitlik olmalıydı diyecekti muhtemelen. Neden? Çünkü artık günaha saplanmıştır, arkadaşının kabahatlerinin ortağı olmuştur savunmak zorundadır.
HİLMİ BULUNMAZ ÇIKSIN DESİN Kİ
"HAYIR BEN ASLA SİZİN HOSTİNG FİRMANIZI ARAMADIM ASLA WEBMASTERINIZI ARAMADIM"
DİYEMEZ!
KAYITLAR VAR ŞAHİT VAR.
CEMAL BULUNMAZ ÇIKSIN
"BU SİTEYİ (DOMAİNİ BİZE SAT DEMEDİM"
DİYEMEZ ÇÜNKÜ BİLGİSAYAR KAYITLARI VAR.
(Hatırlatırız 2 yıl önce intihar eden bir genç kızın bilgisayarına el konulmuş bilgisayardan yaptığı yazışmalar esas alınarak, delil sayılmış suçluya ulaşılmıştır. Bu medyaya yansıyandır bunun gibi çok sayıda adli vaka olduğunu araştırıp öğrenebilir. Coşkun Büktel kendi internet ortamından yayın yaparken ciddi bir iş yapmaktadır ama kendisi dışında bilgisayar ve internet ortamında ki her şey ıvır zıvırdır...
Bilgisayar ve internet ortamı sandığından da ciddi bir ortamdır, sandığından da ciddi bir delildir, sandığından da ciddi girişimlerdir.
Örneğin umursamadığını iddia ettiği facebook protesto gruplarından birisi de grevdeki işçilerle dayanışmak için bir firma aleyhine açılmıştır, firma bu protesto grubunu resmi anlamda muhatap alarak ancak savcılık başvurusu yapıp resmi işlemlerde bulunabilmiştir, muhatap almak zorunda kalmıştır. Araştırıp öğrensin. Bu kimi neyin ne amaçla kullandığına bağlıdır. internet yada telefon bazen oyun cihazı bazense bir suç aygıtı bazense çok daha farklı bir şeydir.)
Coşkun Büktel'e göre
- Görüşmeyi yapanların yazılı beyanları yoktur
- Gerekirse şahitliğe hazır olmaları yoktur
- Hilmi Bulunmaz'ın ve Cemal Bulunmaz'ın ev ve iş telefonundan defalarca aramaları yoktur
- Cemal Bulunmaz'ın adına kayıtlı şifresini sadece kendi bileceği (sadece kendi bilmesi gereken) emailinden MSN kayıtları yoktur.
- Ortada dalavereyle domain ele geçirme, satın alma girişimi yoktur.

Bunları başkası onda birini yapsa kükremesine yeter ama suç ve kader ortağı kişiler yapınca hiç biri önemsizdir.
Acaba ?...
yarın birisi İnernet firmasını arayıp "coskunbuktel.com da bana küfür var bunu kapatın!" diye başvursaydı, yayını kesmeye kalksaydı bu şekilde telefon görüşmeleri yapsaydı, bununla kalmayıp "coskunbuktel.com domainini bizim üzerimize geçirin bedeli neyse ceremesini çekersiz" deseydi sizce Coşkun Büktel ne yapardı?
Biz söyleyelim. Ortalığı ayağa kaldırmaya çabalardı. Yıllarca sürecek polemiklere kavgalara girerdi. Ama bu kaderdaşı, suçdaşı tarafından yapılınca telefon kayıtları şahitler de olsa umurunda mı? Neden ? Çünkü kader birliği , suçdaşlık halini almış durum.

PES!
Coşkun Büktel hedef genişleterek konuyla ilgisi olmayanları her fırsatta isimlerini sıralayarak hem konuyu dağıtma, hem de o kişilere karşı "yıldırma" "püskürtme" taktiklerini bıkmadan usanmadan uygulamaktadır. Özdemir Nutku yada Tuncer Cücenoğlu'na yazı yazarak verdikleri destekleri sorarken kendi arkadaşının kader ve suçdaşının kayıtlı telefon görüşmelerini hafifletme telaşıyla davranmakta, hedef genişletmeye konuyu saptırmaya da çabalamaktadır.
Coşkun Büktel!
Sen kafanı kuma gömebilirsin
Sen bunları da yok saymayı seçebilirsin
Artık suçdaş olmanın güdüsüyle suçlananlardan da önce refleks savunmaya da geçebilirsin
Ama senin ıvır saydıkların resmen belgedir ve resmen suçtur. Senin ne saydığının önemi yok bundan sonrasına karar verecek de sen değilsin. Sen bir süre daha kendini kandırmaya devam et! Kamuoyu aptal değildir. Tüm yaşananlar ve herkesin düzeyi gözler önüne serilmektedir.
BOŞA ÇIRPINMAYINIZ BOŞA MANŞETLER DÖŞENMEYİNİZ
BU KEZ YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRAMIYOR
SİZ ANCAK YAZDIKLARINIZLA, SON ÇIRPINIŞLARINIZLA, PİŞKİNLİKLERİNİZLE KENDİNİZİ KANDIRIRSINIZ!