21 Mayıs 2008 Çarşamba

Orospu çocukları, Apaçiler*'den korkuyor!...

Not: Başlığı ben attım, fotoğrafı ben koydum. HB


TİYATROM'U APAÇİLER BASTI!


Burak Caney
(Gerçek kimliği olmayan biri)
21 Mayıs 2008


Bu sabah itibarıyla eski tiyatro sitelerinden Tiyatrom.com'u apaçiler bastı Site yayıncısı küfüristan'a iltica etti!

Tiyatrom.com adlı site zaten arenadan çekildiği için girmiyorduk. Bu sabah bazı dostlarımızın uyarısı ile girdik ve eski tiyatrom'un sistem sitelerine link vererek virane olarak terk edilmiş sitesini apachelerin bastığını gördük. www.tiyatrom.com ingilizce bir metnin altına atılmış Apache imzasıyla teslim edilmiş görünüyor.

Siteyi kapatarak başka hiç kimseye söz hakkı bırakmamanın formülünü elde eden bu adanın tek hükümdarı adayı apachelere terkedip kaçarken ne kadar şaşırtıcıdır ki daha önce defalarca çatıştığı (Bize üç kez destek vermiş olabilir ama onlarla bin kez çatışmıştır) düşman topraklarına yani küfüristan şer cumhuriyetine iltica etmiştir.

Adanın hükümdarı kaçarken de geride kalanları bana yar olmayanı kimseye yar etmem anlayışı ile adeta havaya uçurmaya yakıp yok etmeye çalışmıştır. Adeta bütün tiyatro dünyasını yerin dibine batıracak sözler sarf etmiştir. Yazar ve aydın insanları töhmet altında bırakmaya çalışmıştır.

NEDEN ŞİMDİ?

Tiyatrom sahibi ve hükümdarı Ertuğrul Timur bize ilişkin bazı iddialarını da dile getirmiştir. Bu durumda soruyoruz neden şimdi? Neden bir hafta bir ay üç ay önce değil? Neden tiyatronline ve tiyatrom.com hile mi yapıyor diye sormamızın ardından?

Ve neden hem elimizde deliller yok deyip hem de bizi okur önünde zor duruma düşürme amaçlı olduğu çok açık sözde didialar sıralayıp sonrada artık yokum ben demek? Bir takım iddialarda bulunuyorsanız ispatlamak boynunuzun vebalidir!

Neden biz size açıklayalım. Tiyatrom aslında gerçekten veda etmemişti. Belki hala bile etmedi. Tiyatrom daralan ufkunu kendi iç çelişkilerini ikilemlerini ve değişen siyasal yapıyı iyi koklayamamayı ve doğru yerde saf tutamamayı bir süre kapanıp belli ki süreç geçince yepyeni (sözde) bir kimlikle çıkmayı hedefliyordu. İşte bu nedenle şöhretinin lekelenmesi ada birilerinin çıkıp tiyatrom'u aşıp geçmesini yediremedi.

ALDIĞIMIZ ÖDÜL NEDEN RAHATSIZ ETTİ?

Aldığımız ödülü kutlaan onlarca kişi var. Ama bazılarını da rahatsız etmeye devam ediyor. Kimleri mutlu etti? Dostlarımızı tiyatro insanlarını, iyi ve güzel insanları, ilerici ve demokrat insanları..

Peki kimleri rahatsız etti? Küfürbazları, şer cephesini ve bir de nedense Ertuğrul Timuru!

Hem de öylesine rahatsız oldu ki aylardır kendisine olmadık sözleri eden, yazan, aşağılayan, küfür eden insanların sitesinden açıklama yapacak kadar. Bize olan nedeni anlaşılmaz öfkesi onu nedense karşı tarafın kollarına atılmaya itiverdi çok kolayca.

E.Timur ne zannediyor? Tiyatro dünyası o söyledi diye sürüler halinde bize sırt mı çevirecek? Bize desteğini açık açık vermiş olan, bize yazan, bizimle olan özdemir Nutku, Tuncer Cücenoğlu, Orhan Aydın, Üstün Akmen Timur'dan daha mı az itibarlı yada tiyatro dünyasının daha mı az itibar edeceği insanlar? E.Timur bize cephe aldı diye ne zannediyor kötü iyi, iyi de kötü mü oldu? Yoksa arkasında olduğunu zannettiği okur ordusunu(!) Hilmi Bulunmaz'ın sitesine taşımayı mı düşünüyor?

Bizi eleştirebilir, bize destek vermediğini söyleyebilir, bizi insanların okumamalarını açıkça beyan edebilir ama neden bunu en karşısında olmuş küfürn bini bir para kendisine olmadık sözlerle saldırılmış sitede yapmıştır? Neden şimndi yapmıştır? Bizim aldığımız ödül ve hızla zirveye çıkıyor olmamız tahtını sarsmış olsa gerek ki onu bu denli 180 derece döndürüp düşman kuvvetlere iltica etmiştir.

Seçim kendisinindir ve bazı pişmanlıkların dönüşü yokyur!

***

Bu habere toplam 2 yorum yazylmy?tyr.

Ayça İzmirli [ 21 Mayıs 2008 14:36 ]
Tiyatrom sataştığınız diğer sitelere benzemez

çok tepki alırsınız
Terbiyesizleşmenize gerek yok.........
bu ülkede Tiyatromla büyümüş bir nesil var

Kazım Şimşek [ 21 Mayıs 2008 13:28 ]
Apache HTTP server, tüm dünyada kullanılan, açık kaynaklı bir yazılımdır. Sitenin editörünün bu yazılımın adını duymadığı için Apache kızılderilerilerle karıştırması beni hiç şaşırtmadı. Herhalde bu sitenin izleyicilerini de hiç şaşırtmamıştır. Adam kendi yapıyor, kendi gülüyor. Herhalde bu adamın sonu, Bakırköy Akıl ve Ruh Hastalıkları hastanesi olacak.


Yorumların tamamunu okumak için tyklayyn.

*Avrupalı beyazlara en büyük direnişi gösteren Amerikan Kızılderililer'i arasında Apaçiler ilk sırayı alır. (Bakınız: Vikipedi)