7 Nisan 2008 Pazartesi

Kişisel çıkarları için her yola başvuran Ahmet Ertuğrul Timur'un (3. Abdülhamid) tiyatrom.com sitesindeki İrfan Aslanhan yazıları asparagas mı?


Güncelleme 31 Mart 2009: 7 Nisan 2008'de; "tiyatrom.com'daki İrfan Aslanhan yazıları asparagas mı?" başlığıyla yayınladığımız aşağıdaki yazının başlığını bugün geliştirip, yukarıdaki hale getirdik.
.
Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), kişisel çıkarları için, kendi küçük faşizmini oluşturmak için, tüm toplumsal değerleri kullanabileceğinin ipuçlarını veren aşağıdaki yazıyı ibretle okuyunuz.(HB)
.
.
İrfan Aslanhan'a ait olduğu iddia edilip www.tiyatrom.com sitesinde yayımlanan birinci yazı:
BIRAKIN KENDİNİZİ KANDIRMAYI //// KAÇ GÜNDÜR ŞU DUVARA BİR ŞEY YAZMA İRFAN DİYE TUTUYORDUM KENDİMİ AMA DAYANAMADIM ERTUĞRUL ABİ GERÇEKTEN ÇOK HAKLIARKADAŞLAR BU CİĞERİ BEŞPARA ETMEZLERLE UĞRAŞILMAZ BIRAKIN UĞRAŞMAYI BUNLAR İÇİN HAYATINIZI BİR DENGESİZLİĞİN İÇİNE SÜRÜKLEMEYE BİLE DEĞMEZ ( ERTUĞRUL TİMUR DEDİĞİNİZ ADAM YERİ GELDİ EVİNDE KARISININ İKİ KELAMINI DERDİNİ ÇOCUĞUNUN SORUNLARINI DİNLEMEYİ BIRAKTI NEYMİŞTİYATROCULARIN YALTAKLIKLARINA HABER TAŞIYCAK DİYE SİTEYE HARA GÜRELE HABERLER TAŞIDI BİR DÜNYA İŞTE BULUNDU GENÇLERİ TOPLADI TİYATRO AŞKINA NE OLDU YİNE BU CİĞERİ PEŞPARA ETMEZLERDEN HAKARETLER KÜFÜRLER YEDİ 2 PİŞMİŞ KEDİ ADAMIN RUH HALİNİ BOZDU ) HADİ TOPLANIN BİRİLERİNİN KAFASINI GÖZÜNÜ PATLATALIM DESEM ?????????? GENÇLER TİYATRO YAPABİLDİĞİNİZ KADAR ŞİDDETTEDE GAZLANSANIZ YA ????? HERKEZMİ TİYATROCU OLDU???
***
İrfan Aslanhan’a ait olduğu iddia edilip www.tiyatrom.com sitesinde yayımlanan ikinci yazı:
Radyo-TV yapımcısı, programcı Tiyatro Bölümü öğrencisi İrfan Aslanhan yazdığı veda yazısındaki "ironiyi bile kullanmaya çalıştıklarını ve bu nedenle yazısını kullandırtmamak adına" Radyo-TV yapımcısı, programcı Tiyatro Bölümü öğrencisi İrfan Aslanhan yazdığı veda yazısındaki "ironiyi bile kullanmaya çalıştıklarını ve bu nedenle yazısını kullandırtmamak adına"
yazısını çekmek istediğini belirtmiştir. Genç yaşına rağmen tüm tiyatro dünyasının gayet yakından tanıdığı, sevdiği ve güvendiği bir isim olan İrfan Aslanhan'a onun ne olup ne olmadığına güvenimiz sonsuzdur. Fakat art niyetli kullanılma endişesini anlıyor ve arzusunu yerine getirerek yazısını kaldırıyoruz. Sevgili İrfan tiyatrom okurlarına şu mesajı iletmiştir : "ARKADAŞLAR BAZI İNSANLAR burada kalbimizden geçen samimi cümlelerimizi bile kullanmaya çalışıyorlar buyüzden siliyorum mesajlarımı HERKES BİR AVUÇ İÇİNDE HEPSİ BİRER KUM TANESİ OLAN BU DEĞERLİ TİYATRO NEFERLERİNİN KALBİNDEN GEÇENLERİ VE DOĞRULARI ÇOK İYİ BİLİYOR BİZLERİ NE SUSTUTARABİLİRLER NE KORKUTABİLİRLER Hayde Eyvallah..."
.
***
.
Bugün (8 Nisan 2008) gelen İrfan Aslanhan'la ilgili bir e-posta:
Hilmi bey selamlar ilk öncelikle yaşınıza ve tiyatroya olan saygınıza karşı bizlerinde size saygısının sonsuz olduğunu belirtmek isteriz...
.
Fakat sitelerinizde yayınladığınız sunucumuz irfan Aslanhan'a ait olduğunu söylediğiniz yazıların ne sunucumuza ne de makina ekibine ait olduğunu belirtmek istiyoruz kanıt göstermeden bu kadar iğrenç bir şeye imza attığınızı görmek gerçekten çok üzücü bizler önemli iki medya kuruluşunda işlerini yapan genç bir topluluğuz fakat ailemiz yaşında olan sizlerin bu saçmalıklarla uğraşması gerçekten bizi üzmüştür çünkü biz ne şahsınızı ne de diğer isimleri tanımaktayız aksine ilk defa duyuyoruz isimlerinizi ve sizde kabul edersinizki isimleri dahi bilinmeyen birşeye yorumda yapılamaz bunları kimin neden yaptığınıda bilmemekteyiz bu yapmak istediğinizi de farklı yorumlamak istemiyoruz ve lütfen sunucumuzun fotoğrafıda dahil olmak üzere isminide sitelerinizden silmenizi istiyoruz başkalarının polemikleri ve sizinle olan sorunları bizi hiç ilgilendirmiyor ki kaldıki başkalarıda umrumuzda değil ayrıca üstüne basa basa söylüyoruz sizinle de hiçbir problemimiz yok olması için bir nedende yok..BUNU İYİ BİLİN...
.
Bu yüzden Kusura bakmayın Bu naif ricamız üzerine hala sunucumuzun ismini ve fotoğrafını dahi sitelerinizde yayınlamaya devam etmeniz üzerine yayın kuruluşumuz olarak aldığımız bir kararla hukuki işlemde bulunacağız çünkü radyolar grubumuz ve ve türk tv kanal t ailesi olarak sunucumuzun sizlerin bu küfürlerle süslediği sitelerinde isminin ve fotoğrafının yayınlanmasını doğru bulmamakta ve bunların kaldrılması için herşeyi yapmak için harekete geçebileceğini hatırlatmaktayız ...
.
RADYO MAKİNASI EKİBİ OLARAK
En kısa zamanda cevabınızı bekliyoruz ...
.
Sonsuz saygı ve sevgilerimizle ....
.
.
RADYO MAKİNASI MEDİA EKİBİ
.
webmail:
.
(Not: Bazı ifadeleri vurgulamak için ben kırmızılaştırdım.HB)
.