26 Temmuz 2008 Cumartesi

Orospu çocukları bok atmayı sürdürüyor!...

Not: Özdemir Nutku iftirasının üstüne gittikçe; bana ve yakın çevreme saldırı başlatan orospu çocuklarının yazdığı bir yazıyı sözcüğü sözcüğüne, hiçbir müdahalede bulunmadan, olduğu gibi okurlarımın dikkatine sunuyorum. Okurlarım ve yoldaşlarımın bildiği gibi, bana ancak isimsiz sapıklar laf söyleyebilir. Gerçek kimlikleriyle kimse, hiç kimse bana bok atamaz. Gerçek kimliğiyle bok atacakların tükürük banyosunda boğulacaklarına olan inancı, onları yeraltına itiyor. (HB)

Okuyunuz:


AJAN PROVAKATÖR.....


HAIN, AJAN PROVAKATÖR SOSYALIST YAYINLAR VE FORUMLARDA DA DESIFRE OLUYOR! HERKES TANIMALI...


26 Temmuz 2008


Kisileri ve kurumlari suçlarken Sosyalist kisveye bürünen ama aslinda anti-sosyalist olan, tersine sosyalistleri provake eden Hilmi Bulunmaz en son bu yil iktidar-tiyatro emekçileri arasindaki disedis mücadele nedeniyle her yil oldugundan kat ve kat önemli Dünya Tiyatro Gününde gösterdigi tavirla tiyatro emekçisinden yana degil tam karsisinda bu mücadeleyi sabote eden güçlerle birlikte olarak gösterdi.

Bilindigi gibi bu yil tiyatro emekçileri ve demokrat ilerici 60 kadar sanat örgütü AKP tarafindan yikilmasi gündemde olan Harbiye Muhsin Ertugrul tiyatrosu önünde 27 mart saat 12.00 da eylem karari almisti ve basin duyurusu da çok önceden yapilmisti.

Ama öte yandan tipki sendika agalari gibi kulis yaparak, "genel kurul oldu bittisiyle" tiyatro emekçi örgütünün basina gelmis olan TODER baskani Ulvi Alacakaptan bu eylemi adeta sabote edecek bir karar almisti. Ayni gün ve ayni saatte bir eglenti.

Hilmi Bulunmaz'da gözünü kirpmadan onun bu sabote edici oldugunu bir çocugun bile rahatça fark edebilecegi eylemi destekledigini günlerce mansetten duyuruyordu.

ÇELISKILERE BAKINIZ

1- Sözde tiyatro emekçileri örgütü baskani Ulvi Alacakaptan her ne hikmetse 60 tiyatro ve sanat örgütüyle birlikte hareket etmiyordu ve Hilmi Bulunmaz'da demokrat ilerici 60 sivil toplum örgütünü görmezden geliyor TODER (daha dogrusu Ulvi Alacakaptan) kuyrukçulugu yapiyordu.

2- Ulvi Alacakaptan 60 sivil toplum örgütü yada diger tiyatro örgütleri yerine AKP'li Belediye ile birlikte kutlama yapacagini açik açik belirttigi halde islami fasist yani da az çok dillendirilen böyle bir partinin de organize edenlerinden oldugu bu kutlamaya Hilmi Bulunmaz hararetle destek veriyordu hatta manevra yapip tam bir provakasyonla tiyatro yayincilarini fasistlikle suçlayarak bu gerici - sabotajci kutlamaya insanlari yönlendirerek ihanetini belgeliyordu. Bu tavri degil sosyalist sosyal demokrat bile yapmaz, zaten sosyal demokratlarda harbiyedeydi.

3- Ulvi Alacakaptan bunun bir panayir, bir curcunabaz eglentisi olacagini net cümlelerle ortaya koydugu halde, Toder'in ele geçirilmis yönetim kurulunda Nurhan Damcioglu gibi artik tiyatronun dis kapi mandali olmus kisilerin asla tiyatro emekçilerini temsil edemeyecegi bilindigi halde Hilmi Bulunmaz sosyalist, demokrat, ilerici tavir sergileyen dernekleri ve eylem olarak alti çizilen etkinligi degil eglence olarak alti çizileni destekliyor, bu eylemi destekledigini açiklamis internet tiyatro medyasini fasistlikle suçlayacak kadar da saskinlik sergilemisti. Belkide bilerek hedef saptiriyordu. Tipki ajan provakatörler gibi.

4- Her iki eylem yanyana konuldugunda kendisine sosyalistim diyen birisinin hangi etkinlige yada eyleme katilmasinin daha dogru olacagi gün gibi açiktir. Biz Hilmi Bulunmaz'in bunu göremeyecek kadar bilinçsiz oldugunu düsünemiyoruz o halde bu bilinçli bir tercihtir ve Hilmi Bulunmaz lafta sosyalizmden söz etse de ruh halinin yada tavirlarinin sosyalizmle uzaktan yakindan örtüsmedigi açiktir.

5- Bütün bunlari TODER baskani kendilerine bir forumda "tiyatrocu" dedi diye bunun hatirina sahiplenmis olmalari da ancak komplekslerinin göstergesi olabilir. Demekki birisinin onlarin "tiyatrocu" oldugunu ifade etmesi sorgusuz sualsiz destek vermelerine yeterlidir. Ama Levet Kirca açilisa davet etti diye siki destekçisi olmadi mi, günlerce Levent Kirca nin oyununun videolarini izlettirmedi mi. Herkes bu adami kabul görmek için herseyi yapar sanabilir ama degil, o bunlari bilerek yapiyor. Bosuna Fettullah in salonlarinda tiyatro yapmadi.

6- Bütün bunlari Hilmi Bulunmaz ve Coskun Büktel'i elestirmis internet siteleri Ulvi Alacakaptan'i da elestirdi diye "düsmanimin düsmani dostumdur" mantigina dayandirmak da ancak ve ancak ahmakça bir tutum olabilirdi. Tiyatrom , tiyatro dergisi, tiyatronline yada tiyatrooyun Ulvi Alacakaptan'i elestirdi ; onlar bizi de elestirmisti o halde Ulvi Alacakaptan'i sahiplenelim mantigi baska hiç bir türlü açiklanamaz

7- Ulvi Alacakaptan'in dünü de bugünü de bellidir. Sirf geçmisten gelen bir tanisiklik ugruna Ulvi Alkacakaptan savunuculugu ahmaklik degilse en iyi niyetle aymazliktir. Ulvi Alacakaptan ideolojik anlamda Hilmi Bulunmaz (gerçekten sosyalist olsaydi) 180 derece ters bir noktadadir. Hilmi Bulunmaz nüans farkliligindan dolayi Orhan Aydin'i elestirebiliyor ve yaptiklarina söylediklerine katilmiyorsa Ulvi Alacakaptan'a mantiken asla katilamaz. Ya da bilerek katiliyor. Isbirliklerini artik gizlemiyorlar.

8- Eger Hilmi Bulunmaz biz Ulvi Alacakaptan için degil emekçi tiyatrocu örgütü TODER için destek verdik gibi bir yalana kendini ve esek sandigi okurlarini inandirmaya kalkarsa bu da ahmaklik degilse aymazliktir zira TODER'in 40-50 katilimli genel kurulunda seçilen genel baskani sendika agalari ne kadar isçiyi emekçiyi temsil ediyorsa Ulvi Alacakaptan da o kadar temsil etmekteydi. Ve TODER üyeleri de zaten Ulvi Alacakaptan ve Beyoglu Belediyesiyle "eglenceye" degil "eyleme" hazirlaniyordu.
Dolaysiyla açik ve net emekçilerin yani tiyatro sanatçilarinin yani TODER üyelerinin baska yerde, TODER tabelasini ele geçirmis Alacakaptan'in baska yerde olacagi çok belli oldugu halde Bulunmaz emekçileri degil tabelayi satisa çikaran Alacakaptan'i seçiyordu.

9- Eylem gününe dek bütün bu gerçekleri görmedigini varsaysak da eylem günü
- belediye baskanina yapilan yagciliklar,
- belediye bandosu ile yürümeler (adimlarini uydurmamis olsa da)
tiyatro denilerek yapilan kanto
- okullardan talimatla getirilmis ögrenciler ve bu ögrenci kizlarin sahneye kendini atip göbek atmalari sürmüs ,

ayni esnada yürüyerek 7 dakika ötede Harbiye'de
gerici iktidara ve yikilan salonlara sahip çikanlarin sivil toplum örgütlerinin eylemine hala katilma sansi oldugu bilindigi halde Hilmi Bulunmaz bu kantolu göbekli vicik vicik belediye baskani yagciligi ile tamamlanan eglentide boy göstermeyi sürdürmüstür

SIMDI SIZ BUNA NASIL SOSYALIST BIR SEÇIM, NASIL SOSYALIST BIR TAVIR DIYEBILIRSINIZ?

HILMI BULUNMAZ DÜPEDÜZ EMEKÇI, SANATÇI, ILERICI, DEMOKRAT INSANLARIN EYLEMINI SABOTE AMAÇLI YAYINLARDA BULUNMUS FASISTÇE DAVRANIRKEN DIGER YAYINCILARI FASISTLIKLE SUÇLAMIS BU SABOTE EDICI EYLEME BIZZAT KATILMISTIR. ÖMRÜNÜN GERI KALANINDA SILEMEYECEGI BIR LEKEYI DAHA ALNINA ÇALMISTIR. TAKKE DÜSMÜSTÜR ARTIK.

ZATEN ULVI ALACAKAPTAN'I YERE GÖGE SIGDIRAMAYIP SAVUNUCUSU, GÖNÜLLÜ KORUMASI OLAN HILMI BULUNMAZ BUGÜNE DEK KIMLERI HEDEF ALMISTIR INCELENIRSE KENDI FASIST TAVRI DA, PROVAKATÖR TAVRI DA DAHA NET ORTAYA ÇIKACAKTIR.

- HILMI BULUNMAZ BILINEN HALEN YAYINDA OLAN TIYATRO SITELERI IÇINDE EN SOLDA DURAN EN IKTIDARA KARSI MÜCADELECI , SANAT ELITISTLERINE KARSI BIR ÇOK SES GETIREN KAMPANYALARA IMZA ATMIS TIYATROM'U HEDEF ALMISTIR

- SOL DÜSÜNCESINDEN DOLAYI ASKERIYEDEN ATILMIS , BIRGÜN YAZARLIGI DA YAPMIS, MUSTAFA DEMIRKANLI'YI HEDEF ALMISTIR

- YINE SOL DÜSÜNCENIN YANSIDIGI GÖLGE TIYATROYU HEDEF ALMISTIR

- SOSYALIST DÜSÜNCESI VE 1 YILI ASKIN SÜREDIR AKP IKTIDARININ SANAT DÜSMANI TAVRINA EN ÇOK DIRENEN , EN FAZLA ÖRGÜTLÜ MÜCADELEYI ORGANIZE EDEN ISIMLERINDEN ORHAN AYDIN'I HEDEF ALMISTIR

ELBETTE HERKES AYNI, PARALEL SOSYALIST DÜSÜNCEDE OLMAYABILIR.

AMA SOLUN GELENEGINDE ORTAK TEHDITLERE KARSI EYLEM BIRLIKLERI VARDIR.

AMA SÖZDE SOSYALIST HILMI BULUNMAZ ÇOK AMA ÇOK AÇIK VE NET SEKILDE DIGER SOL DÜSÜNCEDEKI GÖRÜS YADA YAYINLARA KARSI ADETA YOK EDICI TERMINATÖR GIBI ÇARPISMAYI SEÇERKEN, ONLARA NASIL ZARAR VEREBILECEGININ HESAPLARINI YAPARKEN, YANDASI OLABILECEK VE BELKI BIR GÜN (SAÇMA SAPAN BIREYSEL POLEMIKLER IÇIN DEGIL) GERÇEKTEN DUYDUGUNDA KENDISININ DE YARARLANABILECEGI ILERICI , DEMOKRAT, AYDIN GÜÇLERI CANSIPERANE ERITMEYE ÇALISIRKEN KIMLERLE OMUZ OMUZA OLMUS?

BIRISI RENKSIZ VE SADECE "GERÇEKÇI" GIBI IDEOLOJIK BOYUTU OLMAYAN SIG BIR ANLAYISTA BIR YAZAR,

DIGERI GERICI IKTIDARIN MASASI, TIYATROYU SABOTE EDEN SENDIKA AGASI ROLÜNE SOYUNMUS, REKLAM, DIZI YILDIZI ULVI ALACAKAPTAN..

SU DAKIKADAN SONRA HER KIM KI HILMI BULUNMAZ SOSYALISTTIR DERSEEEEEEEEEEE.......

(BIZ KÜFÜR ETMEYIZ) DILIYORSA KENDISI AYNANIN KARSISINA GEÇIP EDEBILIR...

HILMI BULUNMAZ FASIST ISBIRLIKÇISIDIR
HILMI BULUNMAZ GERICI IKTIDARIN DESTEKÇISIDIR
HILMI BULUNMAZ SOL DÜSÜNCEDEKILERIN DÜSMANIDIR
HILMI BULUNMAZ EYLEM KIRICIDIR
HILMI BULUNMAZ SABOTAJCIDIR

HIÇ KIMSE AKSINI IDDIA EDEMEZ! KENDISI BILE! EGER SIRF SU SON EYLEMDEKI TAVRINI BILE BIR BASKASI YAPSAYDI IHANETLE SUÇLANIR VE O DAKIKA DISLANIP ATILIRDI!

HILMI BULUNMAZ'I NE SÖZDE SLOGANLARI, NE SITESINDEKI LENIN FOTOGRAFI NE DE GEÇMISI SOSYALIST YAPMAZ.
ONUN NE OLUP NE OLMADIGINI GÖSTERECEK BUGÜNKÜ DOGRU TAVRI OLMALIYDI.

ISTE LENIN RESMI YANINDA MILITARIST BIR VIDEO RESMI NE ACI!
ORTADA SILIK FONDA KALMIS DÜZENIN USAGI OLMUS KUYUMCU HILMI BULUNMAZ VE ONUN DA YANINDA DÜZENIN KIRLENMISLIGININ SIMGESI EROTIK BIR VIDEO GÖRÜNTÜSÜ... HAYATIN GARIP TECELLISI GIBI NASIL DA YANYANA GELMIS, NASIL DA YANYANA DURUYORLAR! BU KAREDE BIR NIHILIST YAZAR BIR DE TODER AGASI EKSIK KALMIS.

BU GÖRÜNTÜNÜN OLUSMASI IÇIN EKSTRADAN HERHANGI BIR SEY DE TIKLAMAMIZ GEREKMEDI HILMI BULUNMAZ'IN SON VIDEOSUNU IZLEYIP BITIRDIGINIZDE KENDILIGINDEN OLUSUYOR!

HADI HILMI BULUNMAZ BIR KERE DE ÖZELESTIRI VER BIR KERE DE TIYATRO EMEKÇILERINDEN ILERICI AYDIN SANAT DERNEKLERI VE SIVIL TOPLUM ÖRGÜTLERINDEN ÖZÜR DILE!

AMA YAPAMAZ ÇÜNKÜ HIÇ BIR SEY TESADÜF DEGILDI. HILMI BULUNMAZ BIR PROVAKATÖR OLARAK BIR KARSI DEVRIMCI OLARAK GÖREVINI YAPMISTI!

Bu habere toplam 3 yorum yazylmy?tyr.

Nur [ 01 Nisan 2008 09:07 ]

Zaten bugüne dek bunlar gibiler sol hareketi, isçi emekçi mücadelesini aydin mücadelesini sekteye ugratanlar. Biz tarih boyunca polise fasist darbelere generallere yenik düsmedik içimize sizmis bu asalak provakatörlere bu slogan beylerine bu sahtekarlara yenik düstük. Ama artik kimse salak degil hak ettigi cevabi alacaktir! Bu noktada kararli tavrinizi kutluyor tiyatrooyun'u mücadeleci tavrindan dolayi takdirle karsiliyoruz. Simdi iktidara karsi sanatin ve sanatçinin aydinlik kavgasi zamanidir ve mesale yakilmistir Mücadele tirmanarak devam edecektir. Bu hainler derhal silinip derdest edilip kenara atilmalidir zira önümüzde çetin bir süreç var!

Levent [ 01 Nisan 2008 01:28 ]

Zaten bu adam bana hiç bir zaman sosyalist gibi görünmemisti Bütün karakter tahlili vücut dili küfürleri sözleri hatta kiyafeti tam bir fasist gibiydi Demokratik olan her seyte karsi bi defa Çogunluk ne derse desin çikar savunucusu varmi daha ötesi? Kizinin facebook kullandigi yazildiginda aramistim kizinin sayfasinda bayrakli bir tabut ve fonda camii resmi altinda da "Sehitler ölmez vatan bölünmez" slogani. yani tam bir hamasi ülkücü slogani Bir iinsan kendi sosyalist olup evladini ülkücü milliyetçi yetistirecek degil ya Belli ki bu sosyalistlerin arasina nifak saçmak için girmis bir düzen adami bir ajan. zaten kendine bu kadar güvenmesi de ordan geliyor demekki

murat [ 01 Nisan 2008 01:15 ]

bu adam gerçek yüzünü daha fazla saklayamadi, sanirim gerçekten provokatör olmali. zaten bu kadar zengin nasil olunabilirki, kimbilir kimin adina altin ticareti yapiyor. o sakalli yazarda artik konusamaz heralde, utanmasi varsa tabi.

***

Ayrıca bakınız:
Orospu çocuğu Burak Caney (tiyatrooyun) pisliği!...
HESAP SORUYORUZ! / 1
HESAP SORUYORUZ! / 2
HESAP SORUYORUZ! / 3
HESAP SORUYORUZ! / 4
HESAP SORUYORUZ! / 5
HESAP SORUYORUZ! / 6
HESAP SORUYORUZ! / 7
HESAP SORUYORUZ! / 8
HESAP SORUYORUZ! / 9
HESAP SORUYORUZ! / 10
HESAP SORUYORUZ! / 11
HESAP SORUYORUZ! / 12
Büktel, "İftirayı nasıl itiraf ettirdik"
Bulunmaz, "Bir iftiranın bataklık anatomisi!"
"Tokat gibi açıklamalar"
"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / "Seçme eserler"
"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 1"
"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 2"
"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 3"
"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 4"
"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 5"
"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 6"
"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 7"
"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 8"
"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 9"
"Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 10"
Burak Caney "fotoğraf" sergisi!... / 11