26 Temmuz 2008 Cumartesi

Orospu çocuklarını, devrimci tavrımızla ezdik!...

Orospu çocuğu Burak Caney ve onun diğer orospu çocuğu arkadaşları, yaptığımız devrimci yayıncılık ve gösterdiğimiz sosyalistçe direnç sonucu intihar etmek zorunda kaldılar. Daha önce Perde Arkası ve www.tiyatrooyun.blogspot.com sitelerini kurduklarında da aynı savaşımı vermiştik. Şimdi olduğu gibi, savaşımımız sonucu yok olup gitmişlerdi. Biz ne zaman Özdemir Nutku iftirasını gündeme getirsek, bu orospu çocukları su yüzüne çıkıyor. Yine çıkacaklar ve yine hak ettikleri yanıtı alacaklar. (HB)


TİYATROOYUN YAZ SEZONU SÜRERKEN YENİLENİP, TAMAMEN YENİ BİR YAPILANMAYLA YEPYENİ BİR İSİM VE YAYINCILIK ANLAYIŞI İLE TİYATRO SEZONU BAŞINDA YAYINDA OLMAK ÜZERE YAYININA TİYATROOYUN.ORG OLARAK NOKTA KOYMUŞTUR.

TİYATROOYUN.ORG ÇOK KISA BİR SÜREDE TÜRKİYE TİYATROLARININ EN ÇOK OKUNAN İLK ÜÇ SİTESİ ARASINA GİREREK, BASINDA KENDİNDEN SÖZ ETTİREREK VE BU KADAR KISA SÜREDE ÇOK DEĞERLİ BİR ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLEREK KOLEKTİF ÇALIŞMADAN GELEN GÜCÜNÜ ORTAYA KOYMUŞTUR. YENİ SEZONDA ÇOK DAHA PROFESYONEL VE YAZILI, GÖRSEL YAYINCILIKLA DESTEKLİ BİR GRUP YAYINI OLARAK YERİNİ ALACAKTIR.

Not: Yeni yayın adımız ve alanımız devreye girmeden önce ve sonra bu yayın alanı ve adı bir iftiralar zincirinin Tiyatro kamuoyunda görülebilmesi ve yalancıların yalanlarının sürekli deşifresinin mümkün olması gayesiyle belli bir amaca hizmet etmesi için ayrılmıştır.



YILLARDIR SÜRDÜRÜLEN BİR KARAÇALMA BELGELERLE VİDEOLARLA ORTAYA ÇIKARILDI, BÜKTEL'İN YAZILARIYLA KONUŞMALARI NASIL ÇARPITTIĞI TÜM TİYATRO KAMUOYUNCA GÖRÜLDÜ

Gerçekleri Bugüne dek yukarıdaki tam videoyu 360 kişi, açıklamalı delillendirilmiş parçalarla birlikte 546 kişi bizim sitemizden izledi. Mecbur kalarak yayınlayan Büktel ve Bulunmaz'ın da 5 sitesi üzerinden toplam 149 kişi izledi. Coşkun Büktel'in gerçekleri nasıl çarpıttığını 15 gün gibi kısa bir sürede 695 kişi izledi. Kuşkusuz bu sayı giderek artacak ve bu gerçeği izlemeyen tiyatro insanı yada tiyatro sever kalmayacaktır.

Coşkun Büktel Theope konusunu nasıl çarpıttı?

MELİH TEPELİ COŞKUN BÜKTEL'İ ANLATTI. Reklamcılıktan dizi yazarlığına, figüranlıktan tutunamayan oyun yazarlığına ve gizli kalmış yıllarına dek uzun bir yazı dizisi.

Not: Yazı dizisine ilişkin Tuncer Cücenoğlu, Özdemir Nutku, Can Doğan, Yaşam Kaya, Ulvi Alacakaptan, Levent Çağlayan ve tüm okur değerlendirmeleri ve diğer tüm ilaveler de aynı dosyanın devamına eklemlidir. Büktel'in iddia ettiği gibi kaldırılmış değildir.

OKUYUNUZ

HİLMİ BULUNMAZ DOSYASI
Düzenlenerek hakkında yazılmış tüm yazı ve belgeler buradan link verilerek yayınlanacaktır.

***

Bulunmaz'ın notu: ayrıca bakınız: "Burak Caney"