20 Ekim 2007 Cumartesi

Sıra Burak Caney'de!...

Burak Caney'in uluslararası suç ortağı, Kanadalı Christopher Paul Neil (32) nihayet yakalandı. Burak Caney'in izinde olan Interpol, 13 gün sonra, Burak Caney'i de yakalamayı planlıyor. Burak Caney adlı Internet faşisti, kendiliğinden polise teslim olursa, sadece müebbet hapis yatacak. Kendiliğinden teslim olmayıp, polis tarafından yakalanırsa; ya elektrikli sandalyede yada giyotinin ucunda hayata veda edecek!...

Burak Caney'in cenazesine; çanak yalayıcılar, sadaka dileniciler, finans kapital uşakları, sanal yayıncılar, kıç sallayanlar, bok çukurunda yüzen lağım fareleri, tiyatro faşistleri, iftiracı profesörler, sansürcü demokratlar, tiyatro kirleticileri... katılacak. Hep bir ağızdan ağlayıp, hep bir ağızdan Fatiha okuyacak olan tiyatro papazları, cenazenin dumanı tüterken, kendilerini meyhanelere, kahvehaneler, karhanelere atıp, sabahlara dek sürtecekler!...

Burak Caney'in suç ortağının yakalandığını duyuran asıl haber kaynağı Haberler.com'dan aktarıyoruz:


Fotoşoplu Sübyancı Kanadalı Öğretmen Çıktı

Küçük Çocuklara Tecavüz Ederken Çekilmiş Fotoğraflarını İnternete Koyan, Ancak Yüzünü Belli Olmaması İçin Fotoşopla Deforme Eden Sapığın Kimliği Sonunda Belli Oldu.

Küçük çocuklara tecavüz ederken çekilmiş fotoğraflarını internete koyan, ancak yüzünü belli olmaması için fotoşopla deforme eden sapığın kimliği sonunda belli oldu.

Üç yıldır aranan sübyancının Kanadalı bir öğretmen olduğu, Tayland’a giriş yaptıktan sonra belirlendi. Kayıplara karışan sapık için polis alarma geçti.

ÇOCUKLARA tecavüz suçundan 3 yıldır aranan, ama internetteki fotoğraflarında dijital olarak yüzünü tanınmaz hale getiren sapığın fotoğrafının Alman uzmanlar tarafından deşifre edilmesi işe yaradı.

Bangkok havaalanının güvenlik kamerası kayıtlarından, fotoğraftaki kişinin Tayland’da İngilizce öğretmenliği yapan Kanadalı Christopher Paul Neil (32) olduğu tespit edildi. Tek yön gidiş biletiyle Tayland’a geldiği öğrenilen Christopher Paul Neil’in Bangkok’a indikten sonra kayıplara karıştığı bildirildi. Interpol tarafından aranan Neil’i yakalayabilmek için Tayland’a komşu ülkeler de sınır muhafızlarını alarma geçirdi.

Interpol’ün yayınladığı fotoğrafta yeni sakal tıraşı olmuş, gözlüklü ve beyaz gömlekli bir kişi görülüyor. İnternette Vietnamlı ve Kamboçyalı küçük oğlan çocuklarına tecavüz ederken 200 kadar fotoğrafta görülen ve yüzü fotoşopla tanınmaz hale getirilmiş kişinin Neil olduğuna inanılıyor.

Sübyancıyı yakalamak için düzenlenen operasyonları koordine etmek için Bangkok’a gelen Interpol müfettişi Mick Moran, "Kamboçya, Vietnam, Tayland ve bu bölgedeki diğer ülkeler Neil’in yerini bulabilmek için alarma geçirildi" dedi. Moran, basın aracılığıyla sapığa seslenerek "meselenin yetişkinlere yakışır biçimde halledilebilmesi için" teslim olması çağrısında bulundu. Yaşları 6’yı bulan 12 Asyalı çocuğa tecavüz görüntülerinin Alman polisi tarafından bulunduğu 3 yıldan bu yana, sapık dünyanın her yerinde aranıyordu. Sapığın kim olduğunu önceki gün tespit eden Interpol, bunu basına açıklamamıştı; ancak Kamboçya polisi, dün bu kişinin adını, yaşını ve milliyetini basına sızdırdı.
17.10.2007 02:16

Tayland Mahkemesi Kanadalı Öğretmenin Polis Tarafından Sorgulanmasına İzin Verdi
Fotoşoplu Sübyancı Yakalandı
İnterpol'ün Aradığı Çocuk İstismarcısının Yakalanması
Tayland'da Yakalanan Kanadalı Öğretmene, 20 Yıl Hapis Yolu Gözüküyor
Dünyanın Aradığı Sapık Yakalandı

Not: Burak Caney'in suç ortağı ve çok yakın arkadaşı Paul Neil'in yakalandığını, asıl kaynağından öğrenmek için tıklayınız: Haberler.com