2 Mayıs 2007 Çarşamba

22 milyarlık yemek!

Posta gazetesinden küçük bir haber:

Akkök Holding'in ortağı, Etiler'deki Akmerkez'in sahibi Ali Dinçkök geçenlerde sevgilisi Pınar Yiğit ve 2 yabancı dostuna Nişantaşı'ndaki lüks bir lokantada davet vermiş.

Ali Bey yurt dışından gelen ve önem verdiği dostları için 3 şişe Petrus şarabı açtırmış. Londra'dan havyar, karides ve istakoz getirtmiş.

Lokantanın en pahalı içkilerini tercih eden ve aşçıdan birçok özel istekte bulunan Ali Dinçkök'e gecenin sonunda tam 11 bin Euro (21 milyar) hesap gelmiş.

Ali Dinçkök 11 bin Euro'yu kredi kartı ile ödemiş. Bir milyar da bahşiş bırakmış.

Müge Dağıstanlı / POSTA

tıklayın: milliyet


tiyatrodergisi.com.tr'den küçük bir yorum:

Hüseyin Hilmi Bulunmaz, utanmadan, sıkılmadan sitesinde kendi ile ilgili şunları da yazabilen biridir:
“'Oha filan oldum yani'

Bugün akşam yemeğinde; havuç ve patates destekli enginar, salçalı makarna, kıvırcık salata, uskumru çirozu, antep fıstıklı tahin helva, pudra şekerli çilek yedim...”

Hakikaten, O’ha ya da çüş derler insana. Arkadaşları ev kirasını ödemek için didinirken (Kendi sitesinde utanmadan bunu da lanse etmişti), insanlar kuru soğan ekmekle karnını doyururken bu ülkede, nasıl da insanlarla alay edercesine aktarıyor yediklerini, anlamak mümkün değil bu sosyalist (!) kuyumcunun?

Mustafa Demirkanlı

tıkla: tiyatrodergisi