20 Mart 2008 Perşembe

Demirkanlı, kendi yarattığı pislikte boğuluyor!

Fotomontaj, (hela kapısı gibi çift "00"lu) tiyatrooyun.org'dan alınmıştır.


TODER'in önemli bir örgüt olduğunu bilen Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı; ruh ikizi, düşünsel akrabası, hemen hemen kendisi olan İftira Makinesi Burak Caney'den desteğini çekip Ulvi Alacakaptan'a yanaşmaya çalışıyor. A. Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) ile birlikte besledikleri Burak Caney'siz yaşaması (hele bundan sonra) asla mümkün olmayan bir durum içerisindeki Demirkanlı, 3. Abdülhamid'in gösterdiği "dürüstlüğü" gösterip, tiyatro alanını kirletmekten vazgeçeceğine, yeni kumpaslar için hazırlık yapıyor...

Burak Caney'i yedek kulübesine çeken Demirkanlı, kendi sitesi olan tiyatrodergisi'ni hızla, hem de ışık hızıyla kirleterek, tamamıyla Burak Caney'leşiyor. İzlemeyi sürdürüyoruz:


DEMİRKANLI ALACAKAPTAN'I SEÇTİ

Mustafa Demirkanlı Tiyatrooyun.org'dan desteğini çekti

"Sayın Editör,
Hilmi Bulunmaz-Coşkun Büktel ikilisine karşı verdiğiniz mücadeleyi desteklerken, desteğimin şartlı olduğunu belirtmiş, bu ikilinin düzeyine düşmemeniz şartını koymuştum.

Ancak, TODER Başkanı Ulvi Alacakaptan ile ilgili facebook yazışmalarınızdan sonraki yayınlarınızı onaylamıyor ve yazı desteğimi bir süreliğine çekiyorum. Sitenizdeki mevcut banner ı da yeni yazı gönderirsem, gönderene kadar kaldırmanızı rica ediyorum.

Bunun dışındaki ataklığınızı ve haber zenginliği ile ilgili olarak gösterdiğiniz çabayı kutlarım. Tekrar dikkatinizi çekiyorum, bu ikilinin düzeyine düşmeyin.

Sevgiyle

Mustafa Demirkanlı
Tiyatro... Tiyatro... DergisiYayın Yönetmeni

Cumhuriyet Cad. NO: 359/5
Harbiye istanbul

0212. 296 10 35
0537. 689 41 71"

AYRICA BAKINIZ DEMİRKANLI PORTALINDAN ALACAKAPTAN'A BUNLARI YAZDI

(Kaynak: Caney -Demirkanlı, 3. Abdülhamid-, "DEMİRKANLI ALACAKAPTAN'I SEÇTİ")