27 Nisan 2007 Cuma

Sorun Yayınları kapitalizmin sorunu

Karşı çıkma adına karşı çıkan politikayla hareket etmeyen, iktidar seçeneği de sunan Sorun Yayın Kolektifi, salt paranın iktidarıyla uğraşmıyor... Kendilerini "sol" diye niteleyen yanılsamacılarla da uğraşmak zorunda kalıyor:

SİSTEMİN TCK 301 TERÖRÜ DEVAM EDİYOR!!!

Yargılama Devam Ediyor!!!

Ocak 2006 tarihinde Sorun Yayınları Kolektifimizce yayınlanan "Osmanlıdan Günümüze Ordunun Evrimi" isimli kitabımızın yazarı Osman Tiftikçi ve Kolektifimiz'in sorumlusu Sırrı Öztürk hakkında Genelkurmayın talebi doğrultusunda TCK'nın 301. Maddesine göre açı-lan/açtırılan davaya 6 Mart 2007 günü saat; 9.30'da, İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesinde yapılan duruşmaya devam edildi. Duruşmaya yurtdışında bulunduğu için katılamayan Osman Tiftikçi'nin tevkif edilerek getirilmesine ve ihzaren celbi konusunda cevaplanmayan müzekkerenin yenilenmesine, ayrıca duruşmanın 8 Mayıs 2007 tarihinde, saat: 9.30'da yapılmasına karar verildi.

Burjuva ve "sol" basın yayın kuruluşlarının bu konuyu "sinsi kuşatma", sansür ve otosansür yöntemleriyle haber niteliğinde dahî görmeyerek yayınlamamakta ısrarlı olduklarını görüyoruz. Bu durum kapitalist yabancılaşmanın ilginç bir tezahürüdür. Değerlendirilmesini namuslu, iyi yürekli ve ilerici insanlarımızın bilincine sunuyoruz.

Basını ve İlerici-Demokrat kamuoyunu hem duyarlı olmaya hem de dayanışmaya çağırıyoruz.

Sorun Yayınları Kolektifi
tıklayın: hilmibulunmaz.com