8 Nisan 2009 Çarşamba

Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) tarafından yayınlanıp, Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı'nın yedek lastiği olan kırıntı boyutlu blog!



Ertuğrul Timur, Bulunmaz’ın Yakasını Bırakmıyor


Yıllardır Hüseyin Hilmi Bulunmaz ve Coşkun Büktel’in hakaretlerine, aşağılamalarına maruz kalan ve sessizliğini koruyan tiyatrom.com’un efsane yayıncısı Ertuğrul Timur bir süre önce sessizliğini bozmuş ve art arda verdiği yanıtlarla her iki saldırgan üsluplu şahsı iftira attıkları her konuda uzun ve belgeli yazılarla yanıtlamıştı. Ertuğrul Timur’un açıklamaları karşısında yanıt verememenin çaresizliği ile yeni bir yöntem geliştirerek Timur’un yanıt hakkına engel koymakla da kalmayıp “Ertuğrul Timur’un Çöp kutusu” başlıklı bir bölüm açarak aşağılamaya kalkmışlardı. Tiyatro Dergisi portalı olarak Timur’a sayfalarımızı tamamen açarak ve özel bir bölümde de toplayarak destek vermiştik. Timur daha sonra http://ozgursanat.blogspot.com/ adı ile bir blog açarak yanıt vermenin ötesinde Hüseyin Hilmi Bulunmaz’ın söylediği her yalan ve yanıltıcı açıklamalarına belgelerle yanıt vererek paspas etmekte, kamuoyunun daha yakından ve doğru bir biçimde tanınmasını sağlamakta.
Son olarak, Tiyatro Dergisi’nin de doğrudan konunun muhatabı TODER Başkanı Ulvi Alacakaptan’a sorduğu ama yanıt alamadığı “Muhsin Yazıcıoğlu’na taziye ve “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” etkinliklerine ilişkin Hüseyin Hilmi Bulunmaz’ın çifte standardını belgeleyerek, Alacakaptan’a ve dolayısıyla Muhsin Yazıcıoğlu’na sessiz kalarak verdiği desteği belgelemenim ötesinde FKM (Fetullahçılar’ın işlettiği iddia edilen Fırat Kültür Merkezi) ile olan işbirliğini yine belgelerle ortaya sererek, video konuşmalarında gerçeği gizlediğini açığa çıkarttı. Hüseyin Hilmi Bulunmaz’a sorduğu ve bir iki gün süre verdiği: “BİR KEZ DAHA YİNELİYORUM HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ BAK İYİ DÜŞÜN!FETULLAH’ÇILARLA, FKM İLE BUNUN DIŞINDA HİÇ BİR BAĞIN OLMADI MI? (ULVİ ALACAKAPTAN’LI KONU GİBİ…) DÜŞÜN BİR DAHA VE HATIRLAMAYA ÇALIŞ!BEN OLUP OLMADIĞINI AÇIKLAYACAĞIM, AMA İSTERSEN SEN BEN AÇIKLAMADAN ÖNCE “PARDON UNUTMUŞUM” DE VE AÇIKLA Kİ O….Ç… KONUMUNA DÜŞÜRME KENDİNİ… SANA BİR İKİ GÜN HATIRLAMA SÜRESİ VERİYORUM!” Sorusuyla, video kaydında “FKM’de sadece 3-4 kere oyun sahneledim, başka hiçbir ilişkim olmadı” diyen Hüseyin Hilmi Bulunmaz’a gerçekleri açıklaması için süre tanıdığını belitti.
Bilindiği gibi Hüseyin Hilmi Bulunmaz, Devlet Desteği alan tiyatrolara yıllardır hakaret ederken, yıllarca destek aldığını kamuoyundan gizlediği tiyatrodergisi.com.tr tarafından ortaya çıkartılmış, ayrıca desteğe daha sonraki yıllarda da başvurup başvurmadığı sorulmuş ama Hüseyin Hilmi Bulunmaz tarafından bu konu ısrarla geçiştirilmiş, yanıt verilmemiştir, işine gelmediği durumlarda bellek kaybı yaşayan Hüseyin Hilmi Bulunmaz’a, Ertuğrul Timur bir iki gün süre verdi, biz biraz daha fazla süre tanıyoruz belleği yerine gelmesi için ve tekrar soruyoruz: Yıllarca devlet desteği alıp bunu gizleyerek Devlet Desteği alan tiyatrolara hakaret ettin, destek aldığın yıllardan sonra da Devlet Desteği almak için başvuruda bulundun mu?
Konuyla ilgili Ertuğrul Timur’un yazısı: HİLMİ BULUNMAZ'IN SOSYALİZMİ KENDİSİNE ÖRTÜ YAPARKEN FAŞİZME SECDEYE DURDUĞUNUN İSPATI!
Konunun ilgilileri http://ozgursanat.blogspot.com/ sitesinden gelişmeleri izleyebilir.


Haber Giriş Tarihi: 08 Nisan 2009
(Kaynak: Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı tarafından yayınlanan ve AKBANK ÇANAĞI yalayan Tiyatro... Tiyatro... dergisine yardım ve yataklık eden tiyatrodergisi.com.tr)