8 Nisan 2009 Çarşamba

Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı'nın kankası, Burak Caney ruhlu Vandal Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) dayanılmaz çöp kutusu / 24


08 Nisan 2009 Çarşamba

UYANIK AMA KAMIKAZE BİLE DEĞİL!
Kamıkaze japon intihar uçaklarına verilen ad. Coşkun Büktel Theope polemiği konusunda belki de ilk kez birisinin çok açık ve çok net bir şekilde açıkça kendisini haksız bulması ve "Bu konuda bende olsam Özdemir Nutku'nun yaptığını yapardım" yazım üzerine beni eleştiren yazısına Uyanık Kamıkaze başlığını atmıştı.
Öyle ya kendisine bırakın eleştiri getireni yer vermeyene bile saldırıya geçtiklerini ve despotça saldırdıklarını düşünürseniz onlara açık ve net eleştiri getiren birisi kamıkaze yada intihar bombacısı olmalıydı.
Ama zaman gösterdi ki hiç de böyle değil. Onların birer kağıttan kaplan olduğu biraz karşılarına dikilince ve gerçeklerle yüzleştirince patır patır döküldükleri ortaya çıktı. Verecek cevap bulamamaları bir yana ........ yere kadar da kaçtılar.
Coşkun Büktel uyanık birisi olduğunu bir kez daha gösteriyor. Gerçeklerle deşifre olduğu, despot, sansürcü kimliğinin ortaya serildiği, dezenformasyoncu yanının çok net sergilendiği bu dönemde sessizce geriye çekiliyor ve bu fırtına dinene kadar maşalarının ortada kalmasını ve kendisinin çok fazla yıpranmamasını akıl edebiliyor. Böylece uyanık ama kendi davasında kamıkaze bile olamayacak kadar ürkek olduğunu da gösteriyor.
Ortalık dinince de altı ay yada bir yıl sonra tüm pişkinliğiyle kendi cevap veremediği dezenformasyonunu sansürcülüğünü unutturduğunu düşündüğü bir dönemde bir atakla zeytinyağı gibi yüzeyde kalmayı deniyor.
Ama artık çok geç. Kovaladım, kovalıyorum, kovalayacağım. Kamıkaze mi dersiniz pike yapan bir uçağa mı benzetirsiniz ama hedefe stabilizasyonları kenetledim. Kaçtığınız yere kadar peşinizdeyim unutturmamakta da kararlıyım.
Ne zamana kadar mı? Dezenformasyonunuzu düzeltene kadar, sansürünüzü kabul edene kadar, hatalarınızdan arınana kadar. Yani bir başka deyişle sonsuza kadar!
Gönderen Ahmet Ertuğrul Timur zaman: 05:53 0 yorum