8 Nisan 2009 Çarşamba

Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı'nın kankası, Burak Caney ruhlu Vandal Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) dayanılmaz çöp kutusu / 19

08 Nisan 2009 Çarşamba

HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ RUHUNU SANAL ANSİKLOPEDİLERDE TEMİZLİYOR
HİLMİ BULUNMAZ'I ARATTIĞINIZDA ÇIFITÇI DÜKKANINA DÖNMÜŞ BİR GOOGLE SAYFASIYLA KARŞILAŞIRSINIZ. PEKİ YA HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ'I ARATINCA? İŞTE KARŞINIZA ÇIKAN İLK 10 BULGU!
Hüseyin Hilmi Bulunmaz - Vikipedi.Hüseyin Hilmi Bulunmaz hakkında ansiklopedik bilgi. bibilgi.com.Hüseyin Hilmi Bulunmaz hakkında ansiklopedik bilgi - Türkçe Bilgi'den.hüseyin hilmi bulunmaz sozluk.sourtimes.org.Hüseyin Hilmi Bulunmaz - baybul.com/ansiklopedik-bilgiler.Hüseyin Hilmi Bulunmaz www.cep-x.com/ansiklopedi.Bildiğimiz Hüseyin Hilmi Bulunmaz... Küfür eden, ölüm döşeğindekilere bile söven, sahte solculuk yapan, kendini bazen ben yazar bile değilim küfür ederim diye tanıtıp bazen yazarlık kursu vermeye kalkan seviyesi, düzeyi, kişiliği niteliği tiyatro dünyasında artık gayet iyi bilinen Hüseyin Hilmi Bulunmaz. Ama bütün bunları yaparken sadece Hilmi Bulunmaz olarak kalmayı seçen zat-ı muhterem Hüseyin Hilmi Bulunmaz resmi sıfatını temiz saklayarak ruhunun ve ağzının kirliliğini internette gizlemeye çalışıyor. Ve sanal ansiklopedilere kayıt düşerek kendini önemli bir şahsiyet hissetme mutluluğuna erişiyor. Geçtiğimiz yıl oldukça yüklü bir para karşılığı bedelini ödemek koşuluyla yaldızlı bir elitler ansiklopedisine(!) de girdiğini öğrenmiştik. Her ne hikmetse piyasada satılmayan, zaten satılsa da kimsenin almayacağı bu ansiklopediye bazı kompleksli doktorlar, orta ölçek işadamları vb yüklüce bir bedel ödeyip dahil oluyorlar ve içerisinde kendilerinin olduğu gerçek ünlülerin yada önemli şahsiyetlerin olmadığı bu ansiklopedi de (örneğin bu ansiklopediye göre Hilmi Bulunmaz ünlü ama Nazım Hikmet hiç yaşamamış bile) ve satılmayıp sadece bu sahte ünlülerin kendilerine yollanıp kütüphanelerini süslüyordu.Acaba bu sahte elitlik bu sanal ansiklopediler küfürbazlığını, sahteciliklerini, işine geldiğinde değişen sıfatlarını gizlemeye yetti mi dersiniz?
Gönderen Ahmet Ertuğrul Timur zaman: 03:29 0 yorum