7 Mayıs 2009 Perşembe

Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı'nın kankası, Burak Caney ruhlu Vandal Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) dayanılmaz çöp kutusu / 45

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı ile yaşam cahili Yaşam Kaya'nın kankası sansür makinesi Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), çarpıtmalarını ısrarla ve inatla sürdürüyor. (HB)


06 Mayıs 2009 Çarşamba

HİLMİ BULUNMAZ SALDIRIDA SINIR TANIMIYOR

Hilmi Bulunmaz saldırıda sınır tanımıyor. Daha önce Tiyatro Dergisi, Tiyatrom, Tiyatronline, Tiyatro Dünyası , Oyun gibi dergi ve yayınlara saldıran, OYÇED, TOMEB, İATP-G gibi örgütlere dil uzatan Hilmi Bulunmaz şimdi de Mimesis'i yıpratma çabasında. Kendisine malzeme bulamayan Hilmi Bulunmaz Mimesis'in diline takılmış durumda. Kültürel alt yapısı dramaturgi yazarlığı ile tiyatro sanatçılığını; Sanat akademisyenliği ile bilim adamlığını ayırd edemeyecek seviyedeki Hilmi Bulunmaz Mimesis'in dilinin anlaşılmazlığını iddia ediyor. Hilmi Bulunmaz'ın (lağım çukuru, s....mak, s...... yere kadar kovalamak, şerefsiz..., vb örneklerindeki gibi) nasıl bir dil ve söylem tercih ettiğini hatırlarsak Mimesis'in ona çok fazla bir anlam ifade etmiyor olmasını da yadırgamayız elbette.Hüseyin Hilmi Bulunmaz'ın bugün itibarıyla halen olumlu olarak söz edebildiği tek tiyatro yayını Yeni Tiyatro Dergisi olup söz konusu olan kişi Hilmi Bulunmaz olunca yayınınızdan övgüyle söz etmesi mi yoksa yermesi mi daha yüceltici durup düşünmek gerekiyor.

Gönderen Özgür Sanat zaman: 23:53

Önceki Kayıt

Ana Sayfa

(Kaynak: 3. Abdülhamid)